Sınırı yaya geçmeye çalışırken esrar ile yakalanan Kenan Taşyıldız tutuklandı

Kenan Taşyıldız, Haskovo Bölge Mahkemesince tutuklandı

Kapitan Andrevo sınır  kapısından  Kapıkule'ye doğru geçmek için yaya olarak geçmek isteyen  Türk vatandaşı Kenan Taşyildiz beline sardığı üç paket esrar ile yakalandı.


12 Ekim günü, Bulgaristan'dan Türkiye'ye yaya olarak hareket eden Türk vatandaşı Kenan Taşyıldız (54), küçük araçlar peronundan geçmek isterken yolunu kaybedince "Giden Tır" güzergah noktasına geldi. Gümrük memuruna önündeki bir yayanın , kendisini iyi yönlendiremediğini ve Türkiye'ye devam etmek için pasaport kontrolünden geçecek yer aradığını belirtti.


Vatandaşın şüpheli davranışı, kişisel bir muayene yapılmasına yönlendirilmesine neden oldu.Gümrük memurlarının üst arama yapması sırasında bel bölgesindeki iki elastik kemerin altında, yeşil çimen renginde kütleli üç şeffaf vakum torbasının gizlendiği tespit edildi. Esrara karşı reaksiyon gösteren bir saha uyuşturucu testi yapıldı. Toplam brüt ağırlığı 1 kilo 620 gr olan üç paket ortaya çıktı.


MAHKEMEDE PAKETLERİN İLAÇ SANDIĞINI SÖYLEDİ


Yakalanan esrara el konulurken Haskovo Bölge Savcılığı'nın denetimi altında soruşturma başlatıldı.


Bugün sevk ediliği mahkemece tutuklanan Kenan Taşyıldız'ın (54) ayrıca iki yıl önce Svilengrad Mahkemesince Suriyeli kaçak mülteci kaçırdığı gerekçesiyle hükümlü olduğu anlaşıldı. Beline sardığı uyuşturcu paketlerinin ilaç sandığını söyledi. Mahkeme, zanlının kaçıp, ya da başka suç işleyeyebileceği varsayımında bulunarak, esas soruşturma bitinceye kadar tutuklu yargılanmasını istedi. 


Kenan Taşyıldız'ın (54) ayrıca iki yıl önce işlediği başka suç dolayısıyla hükümlü olduğu öğrenildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.