Gençlik ve Spor Bakanı Gluşkov, Kırcaali'deki Spor Komleksin açılışına katıldı

📷 FOTOĞRAFLAR: haberbg.net

Kırcaali'nin Vızrojdentsi semtinde yeni inşşa edilen çok amaçlı Spor Komleksi, Gençlik ve Spor Bakanı Georgi Gluşkov'un katılımıyla bugün saat 12.00'de törenle açıldı.


Bakan Gluşkov ile Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümün birkaç dakikalığına basketbol maçı oynadı. 




Bakan Gluşkov, Belediye başkan yardımcısı Bayram Bayram ve Vali Nikola Çanev ile birlikte spor tesisinin açılış kurdelesini kestiler.




Bakan Gluşkov yaptığı konuşmasında,

"Siz gençler anne-babaların yardımıyla ve şehrinizin bu oyun alanı aktif gençlerin merkezi haline gelir. Gençler, sağlıklı olun, aktif olun, hedeflerinizin peşinden koşun" dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayram ise

"Belediye yönetimi olarak amacımız, sporun herkes için erişilebilir hale geldiği koşulları yaratmaya devam etmektir. Çünkü bu oyun alanının sadece fiziksel aktivite alanı değil, aynı zamanda sosyal temasların, yeni arkadaşlıkların ve ortak anların da yaşanacağı bir yer olacağına inanıyorum" diye konuştu.

 

Spor komleksinde futbol, ​​basketbol ve voleybol sahaları mevcut.Çok amaçlı spor sahası 2.818 metrekare alana sahip. Kapasitesi yaklaşık 60 kullanıcı içindir. Projenin sözleşme bedeli yarım milyon levanın biraz üzerinde olup, bunun yarısı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, geri kalanı ise Kırcaali Belediyesi bütçesinden sağlandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam