Değişime Devam partisi temsilcileri Bursa ve Bilecik'de temaslarda bulundu



Değişime Devam  - Demokratik Bulgaristan (PP-DB) koalisyonundan bir heyet seçim öncesi Türkiye turunda. 


BAL-GÖÇ Genel Başkanı Prof.Dr.  Emin Balkan, bugün PP Eşbaşkanı Nikolay Denkov ve beraberindeki milletvekili adaylarını ağırladı. Kırcaali'den birinci sıradan milletvekili adayı Sebahattin Gökçe ile Şumnu'dan milletvekili adayı Aylin Pehlivanova'nın PP-DB'den aday gösterilmesini memnuyetle karşıladığını söyledi. 


Bulgaristan'dan gelen heyet, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) merkezini de ziyaret etti. Burda üyelerle görüşüdüldü. 


Değişime Devam partisi Parlamento Grubu Başkanı ve eski Başbakan Nikolay Denkov, eski Ekonomi Bakanı Bogdan Bogdanov, Sofya Milletvekili adayı Milena Kirilova, Şumen Milletvekili adayı Aylin Pehlivanova ve partinin Türkiye Koordinatörü Metin Ayan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ile görüştüler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam