Двама българи са задържани в Одрин, превозвали бежанци в тайник на автомобил



Двама българи задържани в Одрин, превозвали нелегално бежанци в тайник на автомобил с българска регистрация. 


В Одрин заловиха 2-ма нелегални бежанци от сирийска националност в тайника на  на автомобил с българска регистрация, арестуваха двама българи с инициали А.А .Н . и К.И.Д. 


Екипи на окръжния полицейски отдел за борба с контрабандата на имигранти и  дирекция за борба с контрабандата и разузнаване на митническата служба в Одрин претърсиха автомобил с български регистрационни номера, дошъл на граничния пункт "Капъкуле" , по посока България . По време на претърсването са открити 2 сирийски граждани, укрити в тайник, създаден под  седалките.


Двамата български граждани са изправени пред съда в Одрин по обвинения в трафик на хора. Съдът е постановил те да останат под стража до приключване на разследването, което подчертава сериозността на обвиненията срещу тях.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓