Ceyhan İbryamov tutuklu kalacak


 Sofya Şehir Mahkemesi, savcılığın talebini kabul ederek,  milletvekili Ceyhan İbryamov'un tutuklu kalmasını hükmetti.


Hak ve Özgürlükler İttifakı milletvekili adayı İbryamov, nüfuz ticareti suçundan yargılanacağı davaya kadar hapiste tutuklu kalacak. Ceyhan İbryamov mahkemeye girerken basın mensuplarına hiçbir şey söylemedi. Dava dosyasında milli güvenliği etkileyecek nitelikte olması nedeniyle, duruşma kapalı kapılar ardında görüldü.


Milletvekili Ceyhan İbryamov, Çarşamba akşamı toplam değeri 100 bin leva olan işaretli banknotlarla Sofya'da bir marketin parkinginde gözaltına alındı. İddiaya göre, İbryamov bir kişiden Savunma Bakanlığı ihalelerine katılımı için rüşvet talep edip, Çarşamba akşamı 100 bin levayı aldı. Savcılık İbryamov'u nüfuz ticareti yapmakla suçlanmasını talep edecek.


Perşembe günü, her iki dokunulmazlığı da kaldırıldı. Mevcut milletvekili dokunulmazlığı Millet Meclisi Başkanı tarafından, milletvekili adayı dokunulmazlığı ise Merkez Seçim Komisyonu tarafından kaldırıldı.


AYRINTILAR GELİYOR..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam