Bolu'da ağaçlık alana devrildikten sonra yanan Bulgaristan plakalı araçtaki 2 kişi öldü

FOTOĞRAF: Bolu Orman Bölge Müdürlüğü

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde Bulgaristan H6876BC Şumnu plakalı otomobil kaza yaptı. Yanan araçtaki kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi hayatını kaybetti.


Bolu'nun Mudurnu ilçesinde meydana gelen kazada Bulgaristan plakalı otomobil ağaçlık alana devrildikten sonra yandı. Araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 09.30 sıralarında meydana geldi.


Mudurnu-Nallıhan kara yolunda seyreden otomobil, Dolayız köyü Aynalıkaya mevkisinde ormanlık alandaki şarampole devrildi. Takla attıktan sonra duran araçta yangın çıktı.


Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Alevler itfaiye ekibince söndürülürken aracın sürücüsü ve yanındaki kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.


Kazanın oluş şekli ve nedeni ile ölenlerin kimliklerinin belirlenmesi için başlatılan çalışma sürüyor. Ölenlerin cenazesi, incelemenin ardından kimlik tespiti için otopsi yapılmak üzere İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Kaynak: AA, İHA, DHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓