Nedelino Belediyesi, Samsun'un Atakum Belediyesi ile kardeş oluyor

Boyan Kehayov, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in imzaladığı kardeş belediye teklifini aldı

Smolyan'ın (Paşmaklı) Nedelino(Uzundere) beldesinin Belediye Meclisi, oy çokluğuyla Türkiye'de Samsun'un Atakum Belediyesi ile kardeş olmasını onayladı.


Toplantıya Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Güray Aydın ve  bu yıl 23.  Nedelion Ulusal Folklor Festivali'ne katılacak olan gruptan iki yetkili katıldı. Nedelino Belediye Başkanı Boyan Kehayov, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'in imzaladığı kardeş belediye teklifini Başkan Yardımcısı Güray Aydın'dan aldı. 



Burada konuşma yapan konuk Belediye Başkan Yardımcısı Güray Aydın,

"Arzumuz iki ülke arasındaki ilişkilerin kültür, ticaret, ekonomi, sağlık alanlarında belediyeler düzeyinde devam etmesidir. Umarım iki belediyeyi kardeş olma isteğimizi kabul edersiniz ve bundan sonra ilişkimizi birlikte sürdürürüz" dedi.


Boyan Kehayov, girişimden ve kardeş belediye arzusundan etkilendiklerini belirterek,

"Birbirimizden öğrenecek ve deneyimleyecek çok şeyimiz var.Hem sizin hem de bizim niyetimiz eşitlik ilkelerine ve demokratik değerlere saygı göstermektir" diye konuştu.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam