Değişime Devam partisinin Türkiye koordinatörü Dr. Metin Ayan oldu

Dr. Metin Ayan (Sağdan ikinci)

Değişime Devam (PP) partisi, Türkiye koordinatörü olarak Dr. Metin Ayan'ın göreve getirildiğini duyurdu.


PP, Dr. Metin Ayan'ın, Türkiye'deki Bulgaristan göçmeni toplumuyla önemli konulardaki iletişim ve faaliyetlerin organizasyonunda aktif olarak yer aldığı aktarıldı.


PP Eşbaşkanı Kiril Petkov ve Değişime Devam - Demokratik Bulgaristan Parlamento Grubu Başkanı akademisyen Nikolay Denkov ve Dr. Ayan, bugün Hitrino Belediye Başkanı Nuridin İsmail ile yaptıkları çalışma toplantısında, belirlenen öncelikleri tartıştılar.  PP'nin bu yaz Türkiye'deki göçmen STK temsilcileriyle yaptığı toplantıları değelerndirildi.


Duyuruda, PP'nin, Bulgaristan göçmenlerin yeni doğan çocuklarının kayıt süreçlerinin iyileştirilmesini de içeren, göçmenlere yönelik taahhüt ve sorumluluk politikasını sürdürdüğü belirtiliyor. Ayrıca konsolosluk hizmetlerinin iyileştirilmesi ve Bulgaristan vatandaşlığının geri kazanılması sürecinin hızlandırılması, sosyal politika ve diğer konularla ilgili sorunların çözülmesi öncelikli alanlar arasınd olacağı açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam