Ahmet Doğan'a yakın kişiler yeni bir koalisyonla "Hak ve Özgürlükler İttifakı" şeklinde seçime giriyor

📷 Ahmet Doğan'a yakın milletvekilleri Hak ve Özgürlükler İttifakı koalisyonunda yer alacak

"Tarım  Halkı Birliği" partisi lideri Rumen Yonçev,  "Hak ve Özgürlükler İttifakı" adlı yeni koalisyonunun Merkez Seçim Komisyonu'na  tescili için belgeler sunduğunu bizzat kendisi basın mensuplarına duyurdu.


Ahmet Doğan'a yakın milletvekilleri Hak ve Özgürlükler İttifakı koalisyonunda yer alacak. Koalisyonda ,Hak ve Özgürlükler Hareketi, SBOR (Справедлива България обединени родолюбци) - Adil Bulgaristan Birleşik Yurtseverleri, üçüncü parti ise Земеделски народен съюз - Tarım Halkı Birliği 



Kayıt işleminin tamamlanmasının ardından basın mensupların sorularını yanıtlayan Rumen Yonçev,

"Seçimlere HÖH-DPS ile birlikte katılacağız. DPS'nin de bizimle birlikte katılacağı gerçeğini gizlemiyoruz. DPS yeterince bilinen bir parti, biriyle  ya da ötekiyle özdeşleştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum.  Sadece bir tane  DPS var" dedi


Rumen Yonçev, "Hak ve Özgürlükler İttifakı" isminin tesadüfen seçilmediğini, "ittifak" kelimesiyle tüm Bulgaristan vatandaşlarına daha geniş bir açılım ilan ettiklerini, böylece Bulgaristan'daki radikal değişime destek aradıklarını söyledi. 


" Bu koalisyon isminin Bulgaristan vatandaşlarının ve seçmenlerin kafasını karıştırmayacağına inanıyor, çünkü seçmenler Bulgar siyasetinde kimin kim olduğunu çok net bir şekilde görüyorlar" diye ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam