Ahmet Doğan Kırcaali'den milletvekili adayı oldu



Hak ve Özgürlükler İttifakı (HÖİ) koalisyonu, bugün saat 09:25'te ,27Ekim’de yapılacak erken genel seçimleri için Kırcaali Bölge Seçim Komisyonunda, 9 Nolu Kırcaali Seçim Bölgesi milletvekili aday listesinin kaydını yaptırdı. Liste başı Ahmet Doğan, milletvekili adayı gösterildi.


Ahmet Doğan aynı zamanda Razgrad'dan da listede birinci sırada aday olarak kaydedildi. 


Milletvekili aday listesi şöyle:


1. Ahmet Doğan

2. Remzi Osman

3. Pavlin Krıstev

4. Yusein Ahmed

5. Elvan Atilla


6. Kadir Mustafov

7. Yusuf Nalbant

8. Ferhad Ferhad

9. Tanju Hüseyin

10. Dinçer Faris


HÖH Kırcaali İl Başkanı Resmi Murad basın mensupların önünde aday listesini tanıtırken,

"Liste, çok fazla deneyim, çok fazla yetkili ve aynı zamanda Kırcaali bölgesindeki ve tüm ülkedeki sorunları çözebilecek uzmanlığa sahip genç, eğitimli insanlardan oluşuyor" dedi.


Delyan Peevski'nin Kırcaaliden aday olmaması sorusu üzerine Resmi Murad şunları söyledi,

"Diğer adaylar üzerinden yorum yapmak istemiyorum.Biz kendi işimize bakıyoruz. Seçmenlerimize mesajlarımızı veriyoruz. Kırcaali'de Dr. Ahmet Doğan'ın listenin başında yer alması bize çok şey anlatıyor, çok şey ifade ediyor. Umuyorum ve eminim ki seçmenimiz bu durumu okuyacak ve bu seçimde bize destek verecektir" diye ekldedi. 


Onursal başkanı Ahmet Doğan'ın arkasında duran tüm ilçe belediye başkanları, Krumovgrad Belediye Başkanı Sebihan Mehmed, Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım, Ardino Belediye Başkanı İzet Şaban, Kirkovo Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, belediye başkan yardımcıları, parti aktivistleri seçim kaydını desteklemek için İl Seçim Kuruluna geldi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam