Tavanı çöken düğün salonun sahipleri gözaltına alındı, yaralı sayısı arttı



Kırcaali'de dün akşam, tavanı çöken düğün salonu La Dolce Vita'nın kağıt üzerinde gözüken üç ortak olan sahipleri, olay nedeniyle gözaltına alındı.


24 saat süreliğine gözaltına alınan 52 ve 57 yaşında iki erkek ile 46 yaşında üç ortak hakkında, Kırcaali Savcılığı tutuklanıp tutuklanmayacaklarına dair netice verecek. Şahıslar hakkında orta derecede bedensel zarara yol açan olaya ilişkin soruşturma açıldı. 



Şu ana kadar 20 kişi acil servise başvurdu, bunlardan iki çocuğun da olduğu 3 kişi  Kırcaali Hastanesi'nde  müşahade altına tutuluyor.  Hastanede kalan 80 yaşında bir kadın , 10 ile 14 yaşında iki çocuğun durumları iyi.




Alçıpan (gipskarton) tavanın koparak, düğüne katılan misafirlerin üzerine düşmesi sonucu 17 kişi hafif yaralandı. Davetlilerin 300 kişi olduğu, salonda ise 150 kişi bulunuyordu. Olay zamanında kuvvetli yağış nedeniyle araçlarında kalan diğer 150 kişi salona girmemeleri olası daha büyük faciayı önledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓