Tatilden dönen gurbetçi Trakya otoyolunda ağır kazada hayatını kaybetti


 Türkiye'nin Balıkesir şehrinden Almanya'nın  Baden-Württemberg eyaletine bağlı Singen şehrine dönemekte olan Saran ailesi ,Trakya otoyolunda bu sabah saat 08.20 sularında Sofya istikameti yönünde seyir halindeki Alman plakalı otomobili  ile Türk plakalı TIR'a arkadan çarptı. 


Sofya'ya 7 kilometre kala yaşanan kaza nedeniyle Trakya otoyolu bir süreliğine kapandı, ulaşım çevre yollardan sağlandı.  


Emniyetten aktarılan ilk bilgilere göre Alman plakalı otomobilde bulunan 5 kişiden biri 29 yaşındaki Samed Saran olay yerinde hayatını kaybederken, arabanın arka koltuğunda oturan eşi ve ikiz iki çocukları sağ olarak kurtarıldı. Anne  Mehtap Saran ve çocuklar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Durumları iyi. 


Hayatını kaybeden 29 yaşındaki erkeğin ön koltukta olduğu,58 yaşındaki babası otomobili kullandığı, kendisi ve 1 yaşlarında iki torunları ile gelini sağ olarak yara almadan kurtuldu. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam