Razgrad Valisi Sevcan Sıdkıev görevden alındı



Geçici hükümetin 544 sayılı kararıyla Razgrad'ın Valisi Sevcan Sıdkıev görevine son verildi. Sıdkıev , dün itibariyle artık görevde değil. 


Görevi devreden Sevcan Sıdkıev , önceki Razgrad Valisi Vladimir Dimitrov'a idare çalışanlarının huzurunda sembolik olarak valilik anahtarını ve mührünü teslim etti. Görevi devredirken,

"Yönetimde herhangi bir değişiklik yapmadım, iyi çalışıyoruz, hepinizin harika iş çıkardığını düşünüyorum ve bu başarılı ortak çalışma, Sayın Dimitrov ile daha önce çalıştığınız gibi devam edecek" dedi


Vladimir Dimitrov da selefine mesleki başarılar diledi ve Bölge Valiliği'nin mevcut faaliyetleri üzerinde aktif olarak çalışmaya devam edeceğini söyledi. Temmuz ayı başında Sevcan Sıdkıev'in Razgrad Bölge Valisi olarak atanması üzerine Vladimir Dimitrov, Vali Yardımcılığı görevini üstlenişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam