Doç. Ayşe Sezer’in 29 kadın portresi içeren kişisel sergisi Pernik kentinde açıldı


Eskişehirli ressam  Doç. Ayşe Sezer’in 29 kadın portresi içeren "Sende ki ben" adlı kişisel sergisi Pernik kentinde “Krakra” galerisinde açıldı.  Akrilik ve yağlı boyalarla yaptığı tablolar 5 Eylül tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.


Doç. Ayşe Sezer iki yıl önce de Türk meslektaşlarıyla birlikte ortak bir sergiye katıldı. Şimdiye kadar 12 kişisel sergisi ve 4 resim ödülü var.


Eskişehirli  Doç Ayşe Sezer, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Programında 1992'de tamamladıktan sonra üniversite bünyesindeki İşitme Engelli Çocuklar Eğitim Merkezi'nde (İÇEM) 2018 yılına kadar resim öğretmenliği yaptı.


Bu arada 2017 yılında Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Bölümünde Sanatta Yeterlik Programı'nı bitiren Sezer, 2018 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Resim Ana Sanat Dalında Doktor Öğretim Üyesi sıfatıyla görev yapmaya başladı.


Resim öğretmenliği ve akademisyenlik görevleri sırasında ilkokuldan beri ilgi duyduğu akrilik ve yağlı boyalarla doğa, kadın ve soyut çalışmaları içeren yaklaşık 350 eser yapan Sezer, çeşitli yarışmalarda da dereceler elde etti. Sezer, bugüne kadar yaptığı tablolarla 12 kişisel sergi açıp, resimlerini sanatseverlerle paylaştı.


Eserleri, ulusal ve uluslararası özel ve kamu koleksiyonlarında yer almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam