Ahmet Doğan'a can güvenliği nedeniyle NSO ve İçişleri Bakanlığı tarafından koruma verildi


 İçişleri Bakanlığı 28 Ağustos'ta gönderilen şikayet'e dayanarak soruşturma başlattı. Devlet Milli Güvenlik Ajansı'na (DANS) Cevdet Cakırov tarafından iletilen şikayet Doğan'ı ilgilendiriyor. Bakanlık, şahsın güvenliğinin Ulusal Güvenlik Servisi (NSO) ve İçişleri Bakanlığı tarafından derhal sağlandığını duyurdu.


Uyarıda belirtilen verilerin açıklığa kavuşturulması için gerekli tüm operasyonel eylemlerin ve önlemlerin alındığı bildirildi. İhbarcının belirttiği süreyi ve yeri içeren bir sorgulama yapıldığı duyruldu.


 Bugün erken saatlerde İçişleri Bakanı Atanas İlkov, bugün Milli Güvenlik Teşkilatı Kanunu'nun 23. maddesi kapsamında bir komitenin toplanarak bir tehdit olup olmadığını ve DPS Onursal Başkanı Ahmed Doğan'ın tehlikede olup olmadığını değerlendireceğini söylemişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam