Üç kişinin yaralandığı kaza nedeniyle, Makaza'ya giden ana yolda geçici bir trafik düzeni getirildi


Kırcaali'nin Patitsa köyü sapağından sonra meydana gelen bir trafik kazası nedeniyle Makaza kontrol noktasına giden ana yolda geçici bir trafik düzeni oluşturuldu. 


Kaza ihbarı öğleden sonra saat 13:10'da yapıldı. İlk bilgilere göre, üç aracın karıştığı kazada üç kişi yaralandı. Polis ekipleri ve Kırcaali'deki Yangın Güvenliği ve Nüfus Koruma Servisi ekipleri olay yerine sevk edildi ve araçlardan birinden yaralı bir kişinin çıkarılmasına yardım edildi.


Trafik, Çernooçene ilçesinden  Stremtsi köyü üzerinden Kırcaali'ye doğru ve diğer yönde Kırcaali'den Çilik köyü ve Çerna Skala köyü üzerinden  trafik polisler tarafından yönlendirildi. Kaza yerinde inceleme başlatıldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam