Türkiye Büyükelçisi Mehmet Sait Uyanık Kırcaali Müftülüğü’ne nezaket ziyaretinde bulundu.


Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Mehmet Sait Uyanık, Kırcaali'ye ilk resmi ziyareti kapsamında,
Kırcaali Bölge Müftülüğü’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 


Büyükelçi, Bölge Müftüsü   Basri Eminefendi ve ekibi tarafından karşılandı. Bölge Müftüsü, bölge müftülüğünün  faaliyetleri  hakkında  kendilerine bilgi verdi. Görüşmede T.C. Filibe Başkonsolosu  Korhan Küngerü, T.C. Sofya Büyükelçiliği ikinci katibi Sayın Volkan Şahinkaya, T.C. Filibe Başkonsolosluğu Soyal İşler Ataşesi Sayın Mehmet Kahvecioğlu ve Kırcaali Belediye Başkanı da yer aldı.


Görüşmenin sonunda, Bölge Müftüsü Eminefendi, Büyükelçi Sayın Uyanık'a ziyaretin bir hatırası olarak hediye takdim etti. Müftülük ziyaretinin ardından, Büyükelçi Sayın Uyanık, T.C. Filibe Başkonsolosu, T.C. Filibe Başkonsolosluğu Sosyal İşler Ataşesi ve Bölge Müftüsü ile beraber Kırcaali Yeni Camii ve Külliyesini gezdiler. 





Daha sonra Mestanlı İmam Hatip Lisesini ve o yeni  inşaatı  devam eden Şehitler Camii'sini birlikte ziyaret ettiler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam