Tuna Nehri üzerindeki "Rusçuk-Gürgevo" köprüsünün geçiş ücretinin elektronik ortamda ödenebilinecek

Tuna Nehri , Romanya sınırı, Rusçuk-Gürgevo,köprü,


Bugün 5 Temmuz itibariyle, Tuna Nehri üzerindeki "Rusçuk-Gürgevo" köprüsünün geçiş ücretinin elektronik ortamda ödenebilinecek.


Tuna Köprüsü Rusçuk-Gürgevo geçiş ücretinin online olarak ödenmesi, kayıtlı oldukları ülkeye bakılmaksızın Bulgaristan'dan çıkan tüm araçlar (8+1 koltuğa kadar) için mümkündür. Nakit veya banka kartı ile yerinde ödeme imkanı da devam etmektedir.

Köprü geçiş ücretinin online olarak ödenmesi  Bulgaristan Gümrük Ajansı portalında mevcuttur.

Online ödeme hezaman  yapılabilinir. Ödeme yapıldıktan sonra müşteri, kendisi tarafından belirtilen e-posta adresine bir onay alır.  Araç Bulgaristan'dan çıkışta Tuna Köprüsü "Rusçuk-Gürgevo "da göründüğünde, bir gümrük memuru ilgili araç için geçiş ücretinin ödendiğini kayıt numarasına göre doğrular.

Ücret kanunla belirlenmiştir ve nakit ve nakit olmayan ödemeler için aynıdır - 2 avro veya 4 leva. Online ve nakit ödeme durumunda ek işlem ücreti ödenmesi gerekmemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam