Razgrad'ın yeni Valisi Sevcan Sıdkıev görevine başladı

Razgrad'ın yeni valisi Sevcan Sıdkıev bugün göreve başladı. 


Görevi devreden Vladimir Dimitrov, Sıdkıev'e idare çalışanlarının huzurunda sembolik olarak valilik anahtarını ve mührünü teslim etti.



Sevcan Sıdkıev kendini tanıttı


"Razgradlıyım, çoğu insan beni tanır. 1997'den beri memur olarak çalışıyorum ve çok fazla tecrübem var. Vladimir Dimitrov ile nasıl çalıştıysanız, benimle de aynı şekilde çalışmaya devam etmenizi istiyorum. Razgrad küçük bir ilçe değil ve sorunları da küçük değil. Umarım bunların üstesinden birlikte gelebiliriz" dedi. 


Sevcan Sıdkıev, 1 Nisan 1969'da doğdu ve Ruse "Angel Kınçev" Üniversitesi'nden Endüstriyel Yönetim alanında yüksek lisans derecesine sahip.


Eski Vali Vladimir Dimitrov, ise Başbakanın emriyle bugün (4 Temmuz 2024) itibariyle Razgrad Bölgesi Vali Yardımcısı olarak atanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam