Nikolay Denkov’a iadeyi ziyarette bulundular

BRTK,Zürfeddin Hacıoğlu,Babaeski Balkan Türkleri ,Güner Tahir,

BRTK Genel başkan yardımcısı Zürfeddin Hacıoğlu, bir önceki dönem Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkan Vekili Macit Mutlu, Babaeski Balkan Türkleri dayanışma dernek başkanı Gülsüm Kaynaklar, İş insanı ve dernek üyesi Gökhan Turhan, Bulgaristan’ın eski Başbakanı ve Değişime Devam partisi Parlamento Grup Başkanı Nikolay Denkov’a iadeyi ziyarette bulundu. 


Dernek üyeleri, Denkov’un sıcak karşılaması ve samimi sohbeti için teşekkürlerini iletti.


Ziyaretin ana konusu, derneğin temsil ettiği camianın sorunlarıydı. Dernek başkanı, bu görüşmenin oldukça verimli geçtiğini ve Bulgaristan’daki Türk topluluğunun karşılaştığı meselelerin detaylıca ele alındığını belirtti.


Görüşmenin ardından yapılan değerlendirmelerde, Bulgaristan’ın güncel siyaseti üzerine Sayın Güner Tahir ile yapılan sohbetin de ayrı bir keyif verdiği ifade edildi. Dernek tarafından, bu tür ziyaretlerin ve görüşmelerin, iki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğini güçlendireceğine inandıkları paylaşıldı.


Heyet daha sonra Ulusal Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Güner Tahir ile de seçimleri ve Bulgaristan'daki güncel siyasi durumu görüştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓