HABERBG.NET|Bulgaristan haberleri

14 yaşında ! 🎂


 

Cevdet Çakırov, milletvekilleri ve yerel temsilciler kapalı olan genel merkeze girmeye çalıştı



HÖH eşbaşkanı Cevdet Çakırov ile milletvekilleri ve HÖH yerel yapılarının temsilcileri, partinin aylardır kapalı olan genel merkezine girmeye çalıştı.


HÖH temsilcileri, üzerinde taşıdıkları "Peevski'siz DPS", "Genel Merkezi kim kapattı", "Kim", "Genel Merkezi İstiyoruz", "Genel Merkez DPS'nindir" yazılı pankartlar taşıdılar ve parti genel merkezine astılar. Merkez binada onlarca polis bekliyor.

Milletvekili Ceyhan İmramov,

"Neredeyse üç haftadır HÖH genel merkezi onarım çalışmaları nedeniyle kapalı. Bütün kış boyunca onarım çalışmaları vardı ama biz yine de burada çalıştık. Yapılarımızı karşılayacak yer yok. Onarımlar sadece en üst iki katta yapılıyor. Parti internet sunucu sağlayıcıları  kapalı, e-postalar çalışmıyor. Binaya erişim İT uzmanları tarafından durduruldu" dedi.


Ona göre merkez bina sabah saatlerinde açıktı ve görevliler bulunuyordu. İbramov, "Artık kilitlendi. Belki de soruyu diğer başkana sormalıyız" diye ekledi.





Partinin 500 dolayında yerel temsilcileri bugün saat 11.00'de başkent Sofya'da bir otelde toplandı.


Partinin genel merkezine girdikten sonra gazetecilere konuşan Cevdet Çakırov,

'' Yasal düzene uygun olarak DPS genel merkezine girdik. Gördüğüm kadarıyla yapılanlara son derece hayret ediyoruz. Her şey taşındı, tüm ofisler boş.Onursal başkan Dr. Ahmet Doğan'ın makam odası tam anlamıyla boşaltılmış. Tüm belgeler yok, hiçbir yerde göremiyoruz. Bütün belgeler yok, HÖH'ün tarihi belgeleri yok. Bu çok endişe verici'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓

Diplomatik araçta uyuşturucu ele geçirildi