HABERBG.NET|Bulgaristan haberleri

14 yaşında ! 🎂


 

Cevdet Çakırov: Hükümet kurma görüşmelerine katılmaya hazırız



Cevdet Çakırov, partinin meclis grubundan ayrılanların ile üçüncü  dönem hükümet kurma  görüşmelerine katılacaklarını belirti.


Bulgaristan’ın Avrupa-Atlantik yönelimi çerçevesinde ülkenin istikrarı ve kalkınması için ortak hedefler ile önceliklerin aranacağı prensip görüşmeleri söz konusudur” diyen Çakırov, sadece Vızrajdane partisi ile görüşmelere katılmıyacaklarını belirtti.


“Bu Parlamentoda  üçüncü yetkiyle hükümet kurma ihtimalinin çok zayıf” olduğunu söyleyen Çakırov, bununla birlikte bu tür görüşmelerin gelecek açısından faydalı olacağını kaydetti. 


“Bir kez daha erken seçim sonrası hükümetin oluşturulması konusunda aynı sorunlar ile karşı karşıya olacağız, dolayısıyla şimdiden siyaset zemini oluşturmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

 


PP-DB'nin Başbakan adayı Nikolay Denkov kurma görevini anında iade etti



PP-DB'nin kabine kurma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Radev, parlamentoda temsili olan diğer siyasi partilerden birine 7 gün içinde son bir kez hükümet kurma görevini verecek.  Başarısızlıkla sonuçlanması durumunda Ekim ayında erken genel seçime gidilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓

Diplomatik araçta uyuşturucu ele geçirildi