REKLAM

Ünlü Türk Rapçi Ezhel ilk kez Bulgaristan'da konser verecek

Ezhel, yeni albümünden sonra Avrupa turnesine çıkıyor

 Ünlü Türk Rapçi Ezhel, 10 Nisan 2025'de ilk kez Sofya'da konser verecek.


Berlin'de yaşayan sanatçı, yeni albümünü eylül ayında yayınlayacak ve hemen Bulgaristan'ı da kapsayan Avrupa turnesine çıkacak.  Hit şarkılarını canlı performanslarıyla Ezhel (Ömer Sercan İpekçioğlu), Bulgaristan'da ilk konserini başkent Sofya'da  "Stroezha" kulübünde verecek. 


Ezhel, Türkiye'de hip-hop, trap ve reggae kültürünün önde gelen isimlerinden biri olup, Anadolu ve Berlin'in karşı kültürünü ve şehir yaşamını birleştirmeyi başardığı, güçlü sesi ve akıllı sözleriyle öne çıkıyor. Onun etkisi birçok sınırı ve kıtayı aşıyor ve Türkçe konuşmayan insanlar tarafından bile tanınan benzersiz bir uluslararası müzik kültürü yaratıyor.


Mayıs 2017'de trap, hip hop ve reggae seslerini harmanladığı ilk albümü Müptezhel'i çıkardı, müziği ile türler arası geçiş yapmayı başardı ve kısa sürede rap müziğe aşina olmayanlar da dahil olmak üzere halkın favorisi haline geldi. 2018 ve 2019 boyunca popüler şarkılar yayınlamaya devam etti.



Kasım 2019'da Alman-Türk rapçi Ufo361 ile Lights Out adlı ortak albüm yayınlandı ve 2020'de kendisi ve Murda ortak albümleri Made in Turkey'i çıkardı. 


Altı yılda 17 şarkısı ile1 numaraya yükselen Ezhel'in, Türkiye ve Almanya listelerinde ilk 10'da yer alan yirmiden fazla şarkısı bulunuyor.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓