REKLAM

Siyasilerden Bayram mesajları



Cumhurbaşkanı Rumen Radev


Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Kurban Bayramı münasebetiyle Bulgaristan'daki Müslüman toplumunu tebrik etti. Devlet Başkanı, dileklerinde manevi yükseliş, tevazu ve bağışlayıcılığın nezaket ve şefkatle el ele gittiğini ve milletimizin ahlaki temellerini güçlendirdiğini vurguladı.



Rumen Radev ayrıca dini hoşgörü, saygı ve anlayışın toplumumuzda geleneksel olduğunu, Kurban Bayramı tatilinin insanlar arasında köprüler oluşturarak karşılıklı anlayışa ve halkımızın ahlaki gelişimine katkıda bulunduğunu belirtti.


Dimitır Glavçev


Başbakan Yardımcısı Dimitır Glavçev, Kurban Bayramı münasebetiyle Müslümanları tebrik etti. Tebrik Facebook'ta yayınlandı. "Bulgaristan Müslümanlarının büyük Kurban Bayramını tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum. Bayrama eşlik eden rahmet, mağfiret ve karşılıklı destek, Bulgaristan'ın örnek olduğu anlayış ve hoşgörüyü her gün pekiştiriyor " diye yazdı.


Boyko Borisov


GERB lideri Boyko Borisov mesajında,

'' Tüm Müslüman dostların Kurban Bayramı kutlu olsun! Tıpkı Bayramın bize öğrettiği gibi, hangi din ve etnik kökene sahip olursak olalım, Bulgaristan'da hepimiz birbirimize yardım etmeye ve anlayış içinde yaşamaya devam edelim'' diye yazdı. 


Delyan Peevski 


HÖH partisi Eşbaşkanı Delyan Peevski,


'' Değerli Müslüman kardeşlerim, aydınlık Kurban Bayramı'nın mübarek günlerinde sizlere sesleniyorum. Bu büyük bayramınızı kutluyor, tüm çabalarınızda sağlık, zarafet ve refah diliyorum. Uzlaşmayı ve bağışlanmayı simgeleyen bu günlerde hepinize ve ailelerinize huzur ve anlayış diliyorum. Geçtiğimiz seçimlerde hep birlikte çok iyi sonuçlar elde ettiğimiz için en içten şükranlarımı sunuyorum ve birlikte Bulgaristan halkının daha iyi ve daha güvenli bir yaşama kavuşması için çalışmayı başaracağımıza inanıyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun!'' 


'

Kiril Petkov


Değişime Devam partisi Eşbaşkanı Kiril Petkov,


Kiril Petkov, seçim kampanyası sırasında Edirne, Bursa ve İstanbul ziyaretlerinde tanıştığı kişilerin yanı sıra Bulgaristan'da yaşayan tüm Müslümanları da tebrik ederek, "Bayram evlerinize refah, neşe ve sıcaklık getirsin" diye de yazdı.



Atanas Zafirov


Bulgar Sosyalist Partisinin lideri sıfatıyla geçici olarak liderlik eden Atanas Zafirov da tebrik mesajı yayımladı. Partinin basın merkezince iletilen mesajda,

'' Sevgili Müslüman dostlar, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Her birinize huzur dolu günler, bol mutluluk ve refah diliyorum. Kurban Bayramı, şefkatin, tüm insanlara saygının ve dayanışmanın manevi bir kutlamasıdır. Bugün ülke genelinde hepimizin ihtiyacı olan şey tam olarak budur'' diye vurguladı.


Zafirov, sıkıntılı zamanlar olduğunu, ancak bunlara rağmen medeniyetin temeli olan ve farklı bir Bulgaristan inşa etmenin tek yolu olan ebedi insani değerlerle birbirimize bağlı olduğumuzu ekledi. Ülkemizin ve ailelerimizi daha iyi bir gelecek, daha güzel günlere beklediğini herkese sağlık, huzur ve umutla diledi.



Vasil Terziev 


Sofya Büyükşehir Belediye Başkanı Vasil Terziev, Kurban Bayramı dolayısıyla Bulgaristan'daki Müslüman cemaatini tebrik etti.


Belediye başkanı sağlık ve esenlik diledi. Vasil Terziev, Bayram günlerinde evlerde sıcaklık ve neşeyle dolmasını diledi.


Ona göre bu gün Müslümanlar için birliğin, paylaşmanın ve bağışlanmanın sembolüdür. Sofya Belediye Başkanı, birlikte saygı, sevgi, barış ve anlayışla dolu daha iyi bir toplum inşa etmeye devam edebileceğimize olan inancını dile getirdi.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓