Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere Bulgaristan'da



Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II: Yeşil Bir Gelecek için Eşleştirme Hibe Programı kapsamında, 17 Mayıs'ta, Bulgaristan’da çeşitli temaslarda bulundu.


Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Bulgaristan'ın Montana Belediye Başkanı Zlatko Zhivkov ile Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II: Yeşil Bir Gelecek için Eşleştirme Hibe Programı kapsamında, ‘İklim Değişikliğine Uyum İçin Ortak Eylemler’ adlı proje kapsamında bir araya geldi. 


Tutdere, “Adıyaman’ımızı ‘iklim dostu’ bir kent haline getireceğiz.” dedi.


Tutdere, Sofya Büyükelçiliğini de ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri ataşe olarak 1913-1915 yıllarında görev yaptığı ve 2 yıl önce Sofya Büyükelçiliği tarafından restore edilen Büyükelçilik konutundaki makam odasını ziyaret ederek, ziyaret defterini de imzaladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam